ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ – ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Πελάτες Οδικής Βοήθειας

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μας οδήγησε στις 10.000 εξυπηρετήσεις ετησίως στο νομό Αττικής. Ο αριθμός των εξυπηρετήσεών μας αυξήθηκε προοδευτικά από έτος σε έτος αποδεικνύοντας περίτρανα την αναγνώριση των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε. Οι εξυπηρετηθέντες πελάτες αποτελούν για εμάς την καλύτερη διαφήμιση καθώς η σύσταση είναι ο λόγος που λαμβάνουμε τις περισσότερες κλήσεις καθημερινά.

pelates odikis inner

Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες που ζητούν είτε μία απλή βασική υπηρεσία μεταφοράς είτε κάτι πιο εξειδικευμένο  όπως η μεταφορά ενός σκάφους.

Οι επαγγελματίες πελάτες μας (συνεργεία, ασφαλιστικά γραφεία κ.α.) ως επιτυχημένοι επαγγελματίες του κλάδου του αυτοκινήτου θέλοντας να δώσουν ποιοτική λύση στους πελάτες τους που έχουν ακινητοποιηθεί προσφεύγουν σε εμάς και εμείς με τη σειρά μας συνδράμουμε με άψογη εξυπηρέτηση.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διατηρούμε σχέσεις συνεργασίας με ασφαλιστικές εταιρίες και ασφαλιστές, αντιπροσωπείες αυτοκινήτου, με εμπόρους αυτοκινήτων, με εταιρίες ενοικιαζόμενων οχημάτων, με εταιρίες που για τη διανομή των αγαθών τους διαθέτουν στόλο, με μεγάλα και συνοικιακά συνεργεία, με βελτιωτικούς οίκους, με φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και φορείς του Δημοσίου.

Βασικοί συνεργάτες μας αποτελούν οι πανελλαδικές εταιρίες οδικής βοήθειας όπως η Mapfre Assistencia / Eurosos και η Interamerican για την εξυπηρέτηση περιστατικών στο νομό Αττικής. Μέσω των θεμελιωδών συνεργασιών αυτών εμπλουτίζεται η εμπειρία μας και αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο η προσήλωσή μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Διαθέτουμε άκρως επαγγελματική παρουσία και μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο business to business. Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των εταιρικών πελατών κάτι που μας δίνει σαφές συγκριτικό πλεονέκτημα. Προσανατολιζόμενοι σε εταιρικές συνεργασίες (με ή χωρίς σύναψη συμφωνητικού) από την πρώτη στιγμή δεσμευόμαστε για διαρκή εγρήγορση και προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση σας.

Εάν είστε επαγγελματίας ή εταιρία στον κλάδο του αυτοκινήτου και θέλετε να συστήνετε ανεπιφύλακτα έναν έμπιστο συνεργάτη στους πελάτες σας για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών οδικής βοήθειας με αμφίδρομα οφέλη τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.