ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ – ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Ιστορία

1978
 

Η επιχείρηση μας έχει αφετηρία το 1978 όταν ο Ανδρέας Βραχνής αγοράζει το πρώτο του φορτηγό με άδεια δημοσίας χρήσεως με σκοπό την εξυπηρέτηση γενικών μεταφορών. Ασχολείται παράλληλα και με άλλες δραστηριότητες διατηρώντας βιοτεχνία με κατασκευαστικό και εμπορικό χαρακτήρα εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και αναπτύσσοντας ιδιαίτερες δεξιότητές.

2007
 

Το 2007 αποφασίζει να στραφεί στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας με μεταφορά, ανέλκυση και ρυμούλκηση οχημάτων.

2008
 

Από το 2008 ήδη αναγνωρίζεται η προσήλωση του στις ποιοτικές υπηρεσίες, η επαγγελματική του επάρκεια και έρχεται η πρώτη συνεργασία με την Πανελλαδική Οδική βοήθεια Mapfre Asistencia – Eurosos Assistance.

2013
 

Μετά από πέντε έτη (2013) γίνεται επένδυση σε δεύτερο όχημα με στόχο τη δραστηριοποίηση στους επαναπατρισμούς οχημάτων για λογαριασμό συνεργαζόμενων εταιριών.

2014
 

Το 2014 η προσχώρηση στην επιχείρηση του Βραχνή Δημητρίου, υιού του Βραχνή Ανδρέα προσδίδει προοπτικές για μελλοντική μακροχρόνια πορεία. Εντός του ίδιου έτους ακολουθεί επένδυση σε τρίτο όχημα. Ο απολογισμός του 2014 θα δείξει για ακόμα μία φορά θετικά αποτελέσματα επιβεβαιώνοντάς μας την πεποίθηση ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

2015
 

Το 2015 υιοθετείται εταιρική ταυτότητα προς μεγαλύτερη αναγνώριση από την αγορά που συνοδεύεται από την πραγματοποίηση ολοκληρωμένης διαδικτυακής προβολής.

2016
 

Ένα χρόνο αργότερα (2016) η RED assistance θα εισέλθει στο δίκτυο συνεργατών της Interamerican. Ο στόλος έχει πλέον ενισχυθεί φτάνοντας τα έξι οχήματα εκ των οποίων το ένα με γερανό (παπαγάλο) αυξάνοντας τις δυνατότητες των υπηρεσιών μας.

2017
 

Το 2017 η RED assistance θα συνεργαστεί και με τη Mondial μια πανελλαδική οδική βοήθεια αλλά και παγκοσμίου βεληνεκούς δύναμη του κλάδου. Το ίδιο έτος τα γραφεία της έδρας ανακαινίζονται πλήρως με αναβαθμισμένο εξοπλισμό και την εγκατάσταση ενός σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου.

2018

Το 2018 θα αποδειχθεί έτος ορόσημο καθώς η διαρκής εξέλιξη της RED assistance θα της εξασφαλίσει την απόκτηση πιστοποίησης από το Υπουργείο Μεταφορών για την διενέργεια πλήρους γκάμας υπηρεσιών οδικής βοήθειας. Ο στόλος μας αναβαθμίζεται φτάνοντας τα δέκα οχήματα και οι ετήσιες εξυπηρετήσεις τις δέκα χιλιάδες.