ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ – ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Βασικές υπηρεσίες

Μεταφορά οχήματος

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά / ρυμούλκηση οχήματος που φέρει απλή ή καθόλου βλάβη προς πάρκινγκ, βουλκανιζατέρ, συνεργείο, βελτιωτικό οίκο, δυναμόμετρο, κέντρο απόσυρσης ή ανακύκλωσης, με ή χωρίς πινακίδες, είτε είναι ασφαλισμένο είτε ανασφάλιστο.

Επιτόπου αλλαγή ελαστικού

Μπορούμε να προβούμε σε αλλαγή του ελαστικού σας και σε περίπτωση που δεν έχετε καλή ρεζέρβα σας παρέχουμε εναλλακτικά την δυνατότητα μεταφοράς. Η αλλαγή ελαστικού δεν αποτελεί για όλους εύκολη υπόθεση. Άτομα τρίτης ηλικίας, γυναίκες και άνθρωποι με κινητικά προβλήματα είναι σύνηθες να μη μπορούν να ανταπεξέλθουν στη χειρωνακτική εργασία που απαιτείται. Επίσης η έλλειψη εμπειρίας ή η κατωφέρεια ενός δρόμου στον οποίο είναι ακινητοποιημένο ένα όχημα μπορεί να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Επίσης είναι φορές που το πρόγραμμα σας ή η επίσημη ενδυμασία σας δε σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε με κάτι τέτοιο. Παράλληλα η αλλαγή ελαστικού δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με επιπολαιότητα. Η σωστή αντικατάσταση του τροχού αφορά ζήτημα ασφαλείας καθώς ο τελευταίος επηρεάζει την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου για αυτό και η δυνατότητα αλλαγής επιτρέπεται από το νόμο μόνο σε πιστοποιημένους επαγγελματίες από το Υπουργείο Μεταφορών. Αφήστε εμάς να επιληφθούμε του θέματος και επικεντρωθείτε το πρόγραμμα της ημέρας σας.

vasikes2
vasikes1

Επιτόπου ηλεκτροδότηση (μπαταρία)

Η ηλεκτροδότηση ενός οχήματος απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Ακόμα περισσότερο στα οχήματα υβριδικής τεχνολογίας. Ένας λάθος χειρισμός μπορεί να αποβεί μοιραίος για τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας. Η δυνατότητα για την ηλεκτροδότηση ενός οχήματος επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες και εταιρίες εγκεκριμένους από το Υπουργείο Μεταφορών. Η RED assistance έχει εξειδικευμένο προσωπικό, τον απαραίτητο εξοπλισμό (και για να μετρήσει τη μπαταρία σας και για να και να σας δώσει ρεύμα) καθώς και την απαραίτητη πιστοποίηση.

Εξυπηρέτηση με ραντεβού

Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και κλείστε προκαθορισμένο ραντεβού σε ώρα που σας εξυπηρετεί. Ο μεγάλος στόλος μας μας επιτρέπει να είμαστε κοντά σας την ώρα που επιθυμείτε.

Προς επαρχία από Αττική

Καλέστε και λάβετε προσφορά για μεταφορά του οχήματός σας από την επαρχία με προορισμό την Αττική.

Προς Αττική από επαρχία

Καλέστε και λάβετε προσφορά για μεταφορά του οχήματός σας από την Αττική με προορισμό την επαρχία.