ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ – ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Τιμές

Οδική βοήθεια

value for money

Για τους μη γνωρίζοντες ο όρος value for money είναι ο δείκτης απόδοσης της αξίας που απολαμβάνουμε από ένα προϊόν ή μία υπηρεσία με βάση το κόστος του. Η Red Assistance εξελίσσεται σε μία προσπάθεια να προσφέρει διαρκώς καλύτερες υπηρεσίες μέσα από άρτιο προσωπικό, αναβαθμισμένο στόλο, ευχάριστη παρουσία, αμεσότητα και άλλα πολλά ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τις ανταγωνιστικές της τιμές. Οι πελάτες μας αντιλαμβάνονται την αξία της υπηρεσίας που απολαμβάνουν όταν εξυπηρετούνται και μας επιλέγουν ξανά και ξανά. Επιλέξτε μας και αντιληφθείτε πως σεβόμαστε και το τελευταίο λεπτό που σας χρεώνουμε.

price1
ΑΠΟ
35€

Μεταφορά/ ρυμούλκηση οχημάτων

από 35 ευρώ

Δε θα μπορούσαμε να ισχυριζόμαστε ότι είμαστε στο πλευρό των πελατών μας εάν δε συνοδεύαμε την εξυπηρέτηση μας με προσιτές τιμές. Οι χρεώσεις μεταφοράς ξεκινούν από 35 ευρώ χωρίς το ΦΠΑ και ποικίλουν καθώς επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως χιλιόμετρα, διόδια, βάρος μεταφερόμενου οχήματος, ιδιαιτερότητες φορτίου κ.α. Σε κάθε περίπτωση όμως οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και λογικές. Τηλεφωνήστε μας και θα το διαπιστώσετε.

ΑΠΟ
30€

Επιτόπου εξυπηρετήσεις

από 30 ευρώ

Καλέστε μας για επιτόπου εξυπηρέτηση όπως ρευματοδότηση (μπαταρία) ή αλλαγή ελαστικού με κόστος που ξεκινάει από 30 ευρώ χωρίς φπα. Επιλέξτε μας για τις χαμηλές τιμές μας αλλά και γιατί σε περίπτωση που το όχημά σας δεν επισκευάζεται επιτόπου μπορούμε να το μεταφέρουμε σε σημείο που θα μας υποδείξετε καθώς προστρέχουμε σε κάθε περιστατικό με φορτηγό / γερανό.

price2

Προσφορά

οδικής βοήθειας

Εάν επιθυμείτε τη μεταφορά περισσοτέρων του ενός οχημάτων επωφεληθείτε ζητώντας οικονομική προσφορά συνδυάζοντάς τα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Οδική βοήθεια σε

χαμηλές τιμές

Κερδίστε μεταφέροντας το όχημά σας σε δεύτερο χρόνο. Εάν επιθυμείτε μία μεγάλου κόστους μεταφορά όπως τη μεταφορά οχήματος εκτός Αττικής ή μη επείγουσα μεταφορά τότε σας προτείνουμε τη μεταφορά του οχήματος όταν θα προκύψει ένα αντίστοιχο δρομολόγιο επιστροφής. Το γεγονός ότι το φορτηγό μας επιμερίζει σε δύο περιστατικά τα έξοδά του (το δικό σας και άλλο ένα) καθώς είναι φορτωμένο aller-retour μας επιτρέπει να σας κάνουμε μία καλύτερη τιμή. Επικοινωνήστε και βγείτε κερδισμένοι.

Οδική βοήθεια

χωρίς συνδρομή ή συμβόλαιο

Οι εξυπηρετήσεις μας αφορούν παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας χωρίς συμβόλαιο και περιορίζονται σε μεμονωμένη εξυπηρέτηση χωρίς οποιοδήποτε άλλο πάγιο έξοδο. Επωφεληθείτε τηλεφωνώντας μας άμεσα. Διαθέτουμε κατά κύριο λόγο οχήματα με άδειες δημοσίας χρήσεως ώστε να έχουμε δικαίωμα για άμεση μεταφορά οχήματός με κόμιστρο και όχι με συμβόλαιο.